GODHUD
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Stort utvalg i probiotisk, økologisk, vegansk hudpleie, makeup og kosttilskudd.

Om oss

GODHUD (tidligere Alfa Omega Hudpleie)er hudpleieklinikk og nettbutikk beliggende sentralt men usjenert i Hønefoss. Virksomheten  har eksistert siden 2001 og består nå av driver og innehaver, Renate Berger Skalstad. Jeg er lidenskapelig opptatt av hudhelse og bruker masser av tid og energi på å hele tiden holde meg oppdatert både på behandlinger og produkter, slik at du skal vite du får oppdaterte gode råd, den beste behandling og de beste produkter på markedet. 

Etter å ha vært gjennom «alt» bransjen har å by på, har jeg endt opp med at det enkle og det rene er det beste for oss, både på kort og lang sikt. Driver nå etter økologiske og naturlige prinsipper, og ser stadig fantastiske resultater hos mine kunder. 

Produktene du kan få kjøpt i nettbutikken er etter min mening det ypperste markedet har å by på av hudpleieprodukter. En del av merkene kan også krysskombineres, vær ikke redd for å ta kontakt om du er usikker på hva du trenger, det er alltid jeg, Renate, som svarer på dine henvendelser. Jeg kjenner hvert eneste produkt i nettbutikken virkelig godt! 

Velkommen🌼🌼🌼

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke